Event

Briskr Startup Programma

Event date:

20220920
16:00:00

Groeien als ondernemer is altijd een uitdaging. Dat geldt met nadruk voor ondernemers in een innovatieve en veranderlijke omgeving. Als ondernemer moet je vaak met beperkte gegevens, tijd en middelen beslissen en handelen terwijl vraagstukken nieuw voor je zijn. Briskr heeft daarom samen met haar partners een reeks masterclasses opgezet met een combinatie van workshops en peer-learning om ondernemers met een jonge en innovatieve onderneming te ondersteunen in hun groei.

Wat bieden we?
Het programma bestaat uit vier sessies van 16:00 tot 20:00 uur gevolgd door een diner en vinden plaats op Novio Tech Campus te Nijmegen. De start is 20 september 2022, de volgende sessie is 18 oktober. De voertaal van het programma is Nederlands. Voorafgaand aan de sessies vullen de deelnemers het door BDO ontwikkelde Innovation Control Framework (ICF) in, om in kaart te brengen op welke onderwerpen we de nadruk kunnen leggen.

Tijdens de masterclass vertaal je nieuwe inzichten naar concrete acties om in control te zijn op het innovatieproces en je onderneming te laten groeien. Dat doe je niet alleen, maar onder leiding van ervaren professionals en, wellicht nog belangrijker, samen met de andere ondernemers van je groep. Vertrouwelijkheid is hierbij het uitgangspunt, zodat je je vrij voelt om de zaken te delen waar je tegen aanloopt.

Voor wie?

We zijn op zoek naar ondernemers die de sprong hebben gemaakt om fulltime aan hun startup te werken, bij voorkeur al met een (klein) team. Ondernemers die gedreven zijn om hun startups op te schalen en open staan om te leren van experts en collega’s om dit proces te versnellen. En die producten of diensten hebben die schaalbaar zijn met een duidelijk businessmodel.
 
Per masterclass bestaat de groep uit 6 tot 10 ondernemers in min of meer dezelfde ontwikkelingsfase van hun startup/scale-up.

Door wie?
Deze masterclass serie is ontwikkeld door BDO samen met Briskr. De workshops worden uitgevoerd samen met de professionals van de volgende partners van Briskr: BDO, EP&C Attorneys, Poelmann van den Broek advocaten en Rabobank. Deze partners hebben in de dagelijkse praktijk alle state of the art kennis over de onderwerpen die van belang zijn voor startup/scale-up: strategie, financiën, organisatiestructuur en -cultuur, IP en ondernemingsrecht. De serie masterclasses wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met OostNL.

Groeiplan
Tussen de sessies door wordt van je verwacht dat je werkt aan je groeiplan dat je tijdens de demodag presenteert aan een groep experts vanuit de partners van Briskr. Op basis van het groeiplan worden volgende stappen gedefinieerd voor de verdere ontwikkeling van je onderneming (bv. IP, opzetten van juridische structuren, verdere marktvalidatie, etc.). Voor de uitvoering van het groeiplan wordt samen met OostNL gekeken naar mogelijkheden voor subsidie vanuit de groeiversneller. Bij het maken van het groeiplan wordt hier al rekening mee gehouden.
 
Kosten/Vergoeding
Kosten voor het programma zijn € 2.500,- met de mogelijkheid om een deel van de kosten (€ 2.000,-) vergoed te krijgen door het programma De Startversneller. Hierbij inbegrepen is ook de ondersteuning van een individuele ondernemerscoach, die je naast deze masterclass bij staat met de ontwikkeling van jouw onderneming. Of je in aanmerking komt voor de Startversneller wordt vooraf beoordeeld en besproken.
 
Praktische informatie en aanmelding
We ontvangen je aanvraag voor het programma graag zo snel mogelijk. We laten je vóór 20 september 2022 weten of je bent toegelaten tot het programma (en in aanmerking komt voor de vergoeding vanuit De Startversneller). Daarna sturen we je een factuur en een link naar de ICF tool van BDO.

Briskr maakt samen met BDO en OostNL de uiteindelijke selectie van de aanvragers waarvan wij denken dat ze bij elkaar passen en kunnen profiteren van de masterclass deelname.

Share this Event

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Settle at Novio Tech Campus!

Connect with Novio Tech Campus!