Pitchen met Passie. Leer je bedrijf overtuigend te presenteren

Location/Address
About this event
Over de workshop
Investeerder Shawn Harris zei volmondig “ja!” na de pitch van HAN-student Remco Hoftijzer in het programma Dragons’ Den. Zij stapte daarna met een flinke investering in in zijn robotbedrijf. Wil jij je bedrijf net zo overtuigend leren presenteren? Er zijn vele momenten waarop het handig is een goede pitch paraat te hebben. Maar hoe bereik je maximaal effect? Bijvoorbeeld om een opdracht binnen te halen, een wedstrijd te winnen of een financier te overtuigen?

Tijdens deze training leer je wat de succesingrediënten zijn voor een zakelijke pitch. We focussen daarbij op het doel wat je wilt bereiken. En de manier waarop je verbaal en non-verbaal kunt overtuigen. 

Resultaat van deze training is jouw eigen “pitch-script”, dat je kunt gebruiken als blauwdruk voor een live of videopitch.

 Door wie
 Einte Visser is starterscoach bij het Centrum voor Ondernemerschap. Met een ruime ervaring op het gebied van innovatie en marketing ondersteunt hij jonge ondernemers om onderscheidende business met impact te ontwikkelen.
Corine Janssen, businesscoach Centrum voor Ondernemerschap en ervaren project- en programmamanager en ondernemer.

Locatie
HAN, Bisschop Hamerhuis Nijmegen 
Verlengde Groenestraat 75 ruimte H0.21 
6525 EM Nijmegen

Meedoen?
Meld je aan via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-pitchen-met-passie-leer-je-bedrijf-overtuigend-te-presenteren-382885008367
Of stuur een mail naar cvo@han.nl