Welke Nijmeegse ondernemer verdient een award?

Dubbele opgave

De afgelopen maanden hebben grote impact gehad op veel ondernemers in Nijmegen. Velen zagen opdrachten, klanten en inkomsten wegvallen. Tegelijkertijd zat veel personeel thuis en bleven personeelskosten doorlopen. Ondernemers hadden een dubbele opgave: overeind blijven en hun bedrijfsvoering innoveren. We zagen dat Nijmeegse ondernemers en organisaties veerkrachtig zijn en in tijden van crisis op zoek gaan naar nieuwe (digitale) verdienmodellen, online vormen van klantcontact en manieren om personeel op een flexibele manier in te zetten.

Ben, of ken, jij een ondernemer die de afgelopen maanden

> zichzelf heeft onderscheiden op het gebied van personeelsbeleid? Zijn/haar medewerkers op een flexibele manier heeft ingezet, of omgeschoold? Of op een andere manier een positieve impuls heeft gegeven aan personeel? > fysieke activiteiten succesvol heeft aangevuld met een digitale variant? Of nieuwe digitale bedrijfsactiviteiten heeft opgestart? > Geef jezelf of de ander op vóór 1 september 2020 via onderstaand formulier.

Spelregels

> Alle ondernemers zijn welkom; starters, startups, MKB en grotere bedrijven. Ondernemer uit alle sectoren kunnen zich aanmelden > Uit alle inzendingen selecteert een jury 3 finalisten per categorie. De jury kan een afspraak met je maken om op werkbezoek te komen. De finalisten worden op 8 september 2020 bekend gemaakt > Deze finalisten nemen een pitchvideo op van ongeveer 1 minuut > Tijdens de finale op de bijeenkomst rond de Economische Visie op 24 september 2020 worden de winnaars bekend gemaakt van de juryprijzen van € 8.000,- en kiezen aanwezigen wie de publieksprijs van € 4.000,- wint

Voorwaarden

> Je onderneming is gevestigd in Nijmegen > Het gaat om initiatieven of bedrijfsactiviteiten die impact hebben gehad op het personeelsbeleid, en/ of het digitaliseren van de activiteiten van het bedrijf/ de organisatie > Je gaat akkoord dat jouw idee en bijbehorend beeldmateriaal wordt getoond op online kanalen om publiciteit te generen en als voorbeeld en idee voor andere organisaties > De prijzen zijn in de vorm van een subsidie. Het is een nettobedrag dat besteed kan worden aan het verbeteren en opschalen van het initiatief of de onderneming > Je bent beschikbaar op 14 September tussen 9.00 en 13.00 uur om een opname van je pitchvideo te laten maken op het Honigcomplex (dit wordt voor je geregeld) > Je bent beschikbaar op 24 september tijdens de finale (reserveer tijd van 16.00 tot 20.00 uur).  

Vul het aanmeldingsformulier in via deze link!!

  >>Dit artikel is origineel gepubliceerd op de website van gemeente Nijmegen