Meld je nu aan voor de tweede editie van de Health Impact Accelerator

Je bent de ideale kandidaat als jouw uiteindelijke innovatie (dienst of product) echt van betekenis is voor een gezondere maatschappij. Bij jou gaat het om meer dan een gat in de markt; het gaat om innovatie met maatschappelijke impact daar waar het écht nodig is. Je wilt gezondheidsverschillen verkleinen en burgers faciliteren gezond en wel mee te doen in hun eigen leefomgeving. Jouw idee is baanbrekend en innovatief – en daar blijft het niet bij. Jij gaat het ook echt doen!   In de Health Impact Accelerator (HIA) helpen experts jou verder te helpen aan een high impact future proof business case. In tien weken maak je kennis met verschillende aspecten en partijen van sociaal ondernemen. Het programma bestaat uit een serie van vijf events met verschillende thema’s:

Belangrijke data

Pitch event | 17 september 2020 Workshop 1 | 7 t/m 9 oktober 2020 | probleemstelling en oplossingen Innovatiecafé | 2e helft oktober 2020 | Q&A met organisaties uit de systeemwereld Workshop 2 | 11 t/m 13 november 2020 | hoe maak ik mijn onderneming duurzaam? Slotevenement | 10 december 2020 | maak kennis met fondsen en investeerders   Een team van zeer ervaren en motiverende coaches zal je hierbij begeleiden. In de tussentijd krijg je wekelijkse coaching van dit team, zodat je snel vooruitgang boekt. Het programma sluit af met een slotevenement, waarbij je het eindresultaat presenteert aan een groep van sociale investeerders, fonds managers en ervaren MKB-ondernemer met innovatieve ideeën.   Bij de HIA maak je kennis met de meerwaarde – en de uitdagingen – van sociaal ondernemen op het gebied van gezondheid. Zo ontmoet je interessante ervaringsdeskundigen, waarbij hun idee is gelukt – of juist niet. Je ontmoet andere inspirerende sociale startups die op een innovatieve manier met ‘gezondheid’ en ‘leefbaarheid’ bezig zijn. Bovendien inspireer jij op jouw beurt hen en talloze andere MKB’ers die aanwezig zijn tijdens de workshops en het slotevenement. Ben jij een doener met een innovatief idee om als samenleving om te gaan met ‘gezondheid en zorg’ en kun je op onderstaande data? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze Health Impact Accelerator!  

Schrijf je nu in!

Inschrijvingen kunnen worden ingediend via frielink@health-holland.com. U kunt zich tot 10 september 2020, 17:00 uur aanmelden voor de eerste Health Impact Accelerator.   Download hier het inschrijfformulier

Meer informatie

Voor meer informatie en assistentie kunt u contact opnemen met Thom Frielink via frielink@health-holland.com of 06-18421824.   >> Artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op de website van Health Valley.