CITC ontwikkelt Semiconductor Packaging University Program

CITC is een non-profit innovatiecentrum dat gespecialiseerd is in heterogene integratie en geavanceerde verpakkingstechnologie. Het is een plek waar bedrijven, onderzoeksinstellingen en onderwijsinstellingen samenwerken om de kloof tussen academici en industrie te overbruggen en nieuwe en betere oplossingen te creëren. Daarom biedt CITC toegang tot innovatie, infrastructuur en onderwijs.   Vorig jaar kreeg CITC vorm op Novio Tech Campus. Nu het team compleet is, is de nieuwe website live en kan de bedrijfsbrochure worden gedownload.

Semiconductor Packaging University Program

Samen met de HAN University of Applied Sciences ontwikkelde CITC een Semiconductor Packaging module op maat van de specifieke behoeften van de betrokken bedrijven. Deze deeltijdcursus, met een duur van 5 maanden, stelt zowel HAN-studenten als bedrijfsmedewerkers in staat om training te krijgen in alle aspecten die relevant zijn op het gebied van verpakken, zowel theoretisch als praktisch. De cursus omvat een praktische opdracht die zal worden uitgevoerd op het terrein van een Semiconductor-bedrijf of CITC. Lees meer in de programmabrochure Semiconductor Packaging University.

CITC Programmalijnen

Het CITC-lab is geïnstalleerd met alle apparatuur en gereedschappen voor basisassemblagetechnologieën. Huidige CITC-programmalijnen zijn: - Thermische hoogwaardige verpakking - RF-chip verpakking - Productie van digitale pakketten - Geïntegreerde fotonica-verpakking Blijf up-to-date en registreer hier om de CITC nieuwsbrieven te ontvangen.

Lees meer over CITC

  Artikel oorspronkelijk gepubliceerd in Holland Semiconductor