Building the Future aflevering 2

Het ziekenhuis van de toekomst is je eigen woonkamer

De technologie die artsen in staat stelt de gezondheid van patiënten op afstand te volgen, wordt steeds geavanceerder en biedt een snel groeiend aantal mogelijkheden. Daardoor is het voor patiënten niet altijd meer nodig om naar het ziekenhuis te komen voor een doktersbezoek of medische hulp. Dit is vaak prettiger voor de patiënt, en het bespaart ook nog eens aanzienlijke kosten. Betekent dit dat patiënten in de toekomst niet meer naar het ziekenhuis hoeven, en dat ze altijd thuis kunnen blijven als ze ziek zijn? Presentator Rudy van Beurden gaat op zoek naar een antwoord, samen met drie gezondheidsexperts: Waander van Heerde van Enzyre, Wanne Wiersinga van NL MoveUP en Koen van den Hurk van Health Valley.

Luister Building the Future nu, bijvoorbeeld op Spotify, Apple Podcast of YouTube.

In ‘Building the Future’ gaan verschillende experts in op hoe zij de toekomst zien. Ze nemen de luisteraars mee in de allernieuwste innovaties, voeren een maatschappelijke discussie en proberen een toekomstbeeld te scheppen. Want hoe we er ook allemaal over denken, dat de wereld verandert is een feit. En samen kunnen we aan die toekomst bouwen.

Het bijzondere aan de podcast is dat de experts allemaal uit het ecosysteem van Kadans komen. De podcast is daarmee niet alleen een platform voor partners van Kadans om hun kennis te delen, maar illustreert perfect de werking van het ecosysteem: kennisdelen, innoveren en samenwerking tussen verschillende partijen uit het bedrijfsleven, overheid en wetenschap.