Cycletime fietst samen 3000 Euro voor het Radboud Oncologie Fonds

02 / 07 / 20

Geïnspireerd door het 7even voor Leven evenement in 2019, heeft de fietsvereniging Cycletime begin juni een sponsorrit gehouden voor het goede doel. Iets meer dan 20 fietsers reden, solo vanwege de Corona maatregelen, in een tijdsbestek van een week meer dan 64 000 hoogtemeters bij elkaar in de omgeving van Nijmegen. Hiermee haalden ze 3.000 Euro op voor het Radboud UMC Oncologiefonds.

Cycletime fietst samen 3000 Euro voor het Radboud Oncologie Fonds

In de media
02 / 07 / 20

Geïnspireerd door het 7even voor Leven evenement in 2019, heeft de fietsvereniging Cycletime begin juni een sponsorrit gehouden voor het goede doel. Iets meer dan 20 fietsers reden, solo vanwege de Corona maatregelen, in een tijdsbestek van een week meer dan 64 000 hoogtemeters bij elkaar in de omgeving van Nijmegen. Hiermee haalden ze 3.000 Euro op voor het Radboud UMC Oncologiefonds.

Cycletime aan het Radboud Oncologiefonds

Dinsdag 23 juni werd de cheque overhandigd door de voorzitter van Cycletime aan het Radboud Oncologiefonds. Dit in bijzijn van vertegenwoordigers van 7even voor Leven, Novio Tech Campus en de fietsers. De sponsorrit werd ondersteund door de Novio Tech Campus in Nijmegen en heeft naast de bijdrage van de individuele fietsers, sponsoring mogen ontvangen van NXP en Ampleon, twee grote bedrijven op de NTC.

 

 

Het Radboud Oncologiefonds richt zich op onderzoek naar kanker en de genezing daarvan. Cycletime is een open fietsvereniging met als hoofdsponsor NXP, die met een gevarieerd programma het hele jaar op de fiets te vinden is, zowel op de weg als in het bos.