ZORGINNOVATIEPRIJS 2020

03 / 12 / 19

Kom in de spotlight met jouw zorginnovatie op het Health Valley Event en maak kans op de Nationale Zorginnovatieprijs 2020! Plus nog veel meer…

ZORGINNOVATIEPRIJS 2020

Partner
03 / 12 / 19

Kom in de spotlight met jouw zorginnovatie op het Health Valley Event en maak kans op de Nationale Zorginnovatieprijs 2020! Plus nog veel meer…

Zorginnovatie.nl heeft tot doel om innovatie in zorg te versnellen. Ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, kunnen vaak een duwtje in de rug gebruiken om hun bedrijf echt tot een succes te maken. Daarom is de Nationale Zorginnovatieprijs in het leven geroepen. De Nationale Zorginnovatieprijs is een prijs speciaal voor de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase. De Nationale Zorginnovatieprijs wordt in 2020 voor de vijfde keer uitgereikt! De uitreiking vindt plaats op het Health Valley Event.

 

Schrijf je nu in via deze link! https://www.zorginnovatie.nl/nieuws/schrijf-je-nu-voor-de-nationale-zorginnovatieprijs-2020