Blog: building NTS #2

10 / 09 / 19

NIJMEGEN – De bouw van het nieuwe bedrijfspand van hightech bedrijf NTS op de Novio Tech Campus verloopt voorspoedig. Afgelopen vrijdag 6 september vierde NTS het bereiken van het hoogste punt in de bouw. Geheel volgens traditie werd teruggeblikt op het verrichte werk en vooruitgekeken naar een gezamenlijke toekomst.

Blog: building NTS #2

Blog
10 / 09 / 19

NIJMEGEN – De bouw van het nieuwe bedrijfspand van hightech bedrijf NTS op de Novio Tech Campus verloopt voorspoedig. Afgelopen vrijdag 6 september vierde NTS het bereiken van het hoogste punt in de bouw. Geheel volgens traditie werd teruggeblikt op het verrichte werk en vooruitgekeken naar een gezamenlijke toekomst.

De genodigden verzamelden zich in, nu nog, het frame van het toekomstige NTS gebouw. Hier werden zij verwelkomd met een hapje en drankje. De viering begon met speeches van verschillende betrokkenen, waaronder wethouder Monique Esselbrugge van de Gemeente Nijmegen. Verschillende partijen uitten hun dank richting de bouwvakkers en iedereen die betrokken was en is bij het bouwen van het nieuwe pand.

 

Rikus Wolbers, directeur van Novio Tech Campus heette NTS welkom en wenste hen veel geluk met de bouw. “Innovatie is en blijft een belangrijk thema op Novio Tech Campus, NTS sluit hier perfect op aan. Ik ben blij jullie welkom te mogen heten in dit ecosysteem.”

 

Vervolgens werd de vlag gehesen door wethouder Monique Esselbrugge en mevrouw Wintermans, moeder van Jonas Wintermans (eigenaar van NTS). Als verassing onthulde Rikus Wolbers een miniatuur van het gebouw aan het bestuur van NTS. De miniatuur staat op een maquette van het gehele NTC terrein en is vanaf nu te bewonderen in gebouw M op Novio Tech Campus.

 

Het nieuwe NTS-pand moet in april 2020 klaar zijn voor gebruik.

 

Foto by: ©Gordon Thomas Jack Photography