Samenwerking tussen NextOEM en Novio Tech Campus

01 / 01 / 70

Een samenwerking tussen Novio Tech Campus, Briskr en NextOEM heeft geleid tot de realisatie van het programma voor bedrijfsgroeikringen in Nijmegen.

Samenwerking tussen NextOEM en Novio Tech Campus

Partner
01 / 01 / 70

Een samenwerking tussen Novio Tech Campus, Briskr en NextOEM heeft geleid tot de realisatie van het programma voor bedrijfsgroeikringen in Nijmegen.

NextOEM werd opgericht – onder meer door Brainport Development – om de groei van ambitieuze technologiebedrijven te stimuleren. Ze ondersteunen ambitieuze techbedrijven bij hun groei door bijvoorbeeld de groeicirkels van het programma aan te bieden, waar ondernemers van elkaar en van ervaren professionals leren. Samen ontwikkelen ze hun vaardigheden en kennis verder op gebieden als: strategisch beleid, organisatieontwikkeling, verkoop en financiering. Na het programma zullen ondernemers en hun bedrijven niet alleen worden gelaten, maar een lid van de NextOEM-community blijven en hun kennis en expertise verder delen.

 

Belangrijk voor de visie van NextOEM is het realiseren van het programma buiten de Brainportregio. Samen met Novio Tech Campus en Briskr, NextOEM maakte zakelijke groeicirkels beschikbaar in Nijmegen. Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor het evenement op de NextOEM website, of door contact op te nemen met het programmabeheer.